Eyyyy! Husløs er en liten napolitansk pizzasjappe, som startet som et hobbyprosjekt av to pizzaentusiaster på bygda i Fredrikstad. Etter å flyttet ut av storbyen (vi har jo bare én) fant vi ut at siden ingen lagde god pizza i vårt nye nærmiljø måtte vi ta saken i egne hender hvis vi skulle få oss noe. Pizza altså.

Vårt eneste mål er å lage den beste pizzaen vi kan og å servere den med godt humør, i en lite høytidelig setting og til hyggelige priser i vårt nærmiljø.

Vi lager ikke vår egen mozzarella (vi håper at kanskje en dag får vi vår egen bøffel) og vi har ikke en vedfyrt ovn (ennå), men følger ellers kravene til Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN) for å lage en så autentisk napolitansk pizza vi kan med de midlene vi har til rådighet.

Vi bruker kun italienske råvarer av topp nåtsj kvalitet. Innimellom lager vi pizza som ikke er italiensk korrekt, men råvarene vil fortsatt kunne sammenliknes med de beste fra utlandet. Rømmedressing kan være digg, men ikke noe vi anbefaler til alle av våre pizza, like fullt har vi latt ortodoksien vike og tilbyr også noen varianter av egenproduserte dressinger til pizza.